Menu górne

REKLAMA

  • Reklama
Dziś jest 22 grudnia 2024 r., imieniny Honoraty, Zenona



Zdobyli Laur Marszałka

(Zam: 01.07.2021 r., godz. 12.43)

Urząd Marszałkowski ogłosił wyniki XIV edycji Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt roku 2020. Wśród zdobywców Lauru są Zakłady Mięsne Somianka.



  • fot. G. Żak, źródło: Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego
Do XIV edycji konkursu zakwalifikowało się 106 produktów żywnościowych, wytwarzanych przez mazowieckich producentów. Kapituła konkursu wyłoniła zdobywców Laurów i wskazała wyróżnionych. Zakłady Mięsne Somianka zdobyły laur za polędwiczkę królewską dojrzewającą.
J.P.

Komentarze

Dodane przez Beata, w dniu 01.07.2021 r., godz. 17.45
Gratulacje. Polędwiczka dojrzewająca,to mój okazjonalny jedyny grzech w diecie wegetariańskiej.

Napisz komentarz

Projekt witryny

Wykonanie: INFOSTRONY - Adam Podemski, e-mail: adam.podemski@infostrony.pl , Poczta