Zdobyli Laur Marszałka
(Zam: 01.07.2021 r., godz. 12.43)Urząd Marszałkowski ogłosił wyniki XIV edycji Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt roku 2020. Wśród zdobywców Lauru są Zakłady Mięsne Somianka.
-
fot. G. Żak, źródło: Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego
J.P.
Komentarze
Dodane przez Beata, w dniu 01.07.2021 r., godz. 17.45
Gratulacje. Polędwiczka dojrzewająca,to mój okazjonalny jedyny grzech w diecie wegetariańskiej.
Gratulacje. Polędwiczka dojrzewająca,to mój okazjonalny jedyny grzech w diecie wegetariańskiej.
Napisz komentarz
- Komentarze naruszające netykietę nie będą publikowane.
- Komentarze promujące własne np. strony, produkty itp. nie będą publikowane.
- Za treść komentarza odpowiada jego autor.
- Regulamin komentowania w serwisie wyszkowiak.pl